Skip to content Skip to footer

Giant & Liv, Livelo Bikes

Polkupyörien myynti, vuokraus ja huolto.

Palvelut

Se cyklarna

FÖR 2023 HAR VI MÖJLIGT ATT BESTÄLLA HEM CYKLAR ENLIGT ÖNSKEMÅL! TAG KONTAKT SÅ SER VI VAD SOM HITTAS!

Hos oss finns det alla varianter av cyklar, allt från tävlings cyklar inom landsvägs- och terräng- cykling till elcyklar av olika slag, det finns också mera traditionella cyklar och barncyklar. Vi hjälper dig att hitta det som passar dig, dina behov och din plånbok bäst.

Senaste inlägg

Vem är vi?

Keitä olemme? 

Olemme 4 veljeä, joilla on yli 20 vuoden kokemus pyöräilystä, erityisesti maastopyöräilystä. Harjoittelu kaikissa muodoissa on aina ollut olennainen osa elämäämme. Työskentely sen kanssa, mistä tykkäämme eniten, on jo pitkään ollut unelma, nyt siitä tulee vihdoin totta.   

Keskitymme hyvään asiakaspalveluun, haluamme käyttää laajaa kokemustamme tarjotaksemme asiakkaillemme apua ja ohjausta löytääksemme juuri oikean pyörän heidän tarpeisiinsa ja tarkoituksiinsa!   

Jos se on pyörän huolto, hoidamme sen, jos haluaa ostaa uuden pyörän, autamme löytämään sellaisen, jos joku haluaa vinkkejä mukavista pyöräreiteistä lähialueella, tarjoamme sitä.   

Olemme vakuuttuneita siitä, että pyöräily on täällä jäädäkseen, erittäin hyvä ja hauskaa urheilulaji, jota voi sopeutua kunnon mukaan ja sopii kaikenikäisille. 

                           

                            Joel, Filiph, Jakob och Anton

 

 

Var finns vi?

Ta kontakt!

Ta kontakt när som helst!
Öppettider hittar ni på instagram och facebook

Adress

Östra Hällanvägen15 
68620 Jakobstad

050 4140983 (Joel) 

050 5351999 (Jakob) 

044 4494282 (Filiph)

[email protected]

Instagram

Facebook