Skip to content Skip to footer

Livelo Bikes

Livelo #1 on sähköavusteinen perhe- ja kuljetuspyörä, jota voit käyttää ympäri vuoden. Matkusta, aja lapsia, ota koira mukaasi tai tee ostoksia. Ympäristöystävällinen ja aikatehokas tapa matkustaa, joka on myös hauska. 

Turvallisuus 

Lapset istuvat turvallisesti korissa kolmipistevöillä ja ainutlaatuisella turvajousilla. Hydrauliset levyjarrut edessä ja takana. Seisontajarru niin, että pyörä on turvallinen, kun nouset päälle ja pois tai poistat lapsia / kuormia. 

Suunnittelu 

Livelo #1 erottuu tavarapyörien joukossa muotoilultaan. Se on myös vain 2m pitkä ja painaa 40 kg, mikä tekee siitä yhden kompakteimmista rahtipyöristä. Se on 87 cm leveä, minkä ansiosta se pääsee useimpien ovien läpi, jotka ovat yleensä 90 cm leveitä. Pyörä on suunniteltu tarjoamaan sekä pitkille että lyhyille ihmisille optimaalinen mukavuus ja pyöräilykokemus. 

Laatu 

Kevyt alumiininen 6061-alumiinirunko, oikea camber-pyörä ja KPI-kulmat sekä ackerman-kompensaatio tarjoavat Livelolle #1 ja vakaita käännöksiä. Tektron hydrauliset levyjarrut seisontajarrulla ja Sramin vaihteistojärjestelmällä. 

Lisätietoja löytyy heidän verkkosivuiltaan, https://livelo.se/ 

Tule kokeilemaan demopyöräämme ja tilaa omasi!